Author Topic: Licence Not found for new Beta  (Read 1722 times)

Offline babar_khurshid

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Licence Not found for new Beta
« on: March 01, 2011, 06:34:05 AM »
Hi Tarun,

I have installed the new Beta but when I click on PowerDebug Configuration if says Licence not found. Can you please help me in this.

Thanks,
Babar

Offline Tarun Lalwani

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2999
    • KnowledgeInbox
Re: Licence Not found for new Beta
« Reply #1 on: March 01, 2011, 10:20:46 AM »
Have you installed the previous version of PowerDebug as well?
Regards,
Tarun
KnowledgeInbox Administrator

KnowledgeInbox" style="border:0

Offline babar_khurshid

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Licence Not found for new Beta
« Reply #2 on: March 02, 2011, 01:21:33 AM »
No I do not have the previous version.

Offline Tarun Lalwani

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2999
    • KnowledgeInbox
Re: Licence Not found for new Beta
« Reply #3 on: March 02, 2011, 03:17:45 AM »
can you try the latest setup from site and let me know if you still face issues
Regards,
Tarun
KnowledgeInbox Administrator

KnowledgeInbox" style="border:0

Offline babar_khurshid

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Licence Not found for new Beta
« Reply #4 on: March 03, 2011, 06:39:34 AM »
Thanks Tarun. It is working now.